boelens showjumping

Bienvenue en Belgique, oder bevorzugen Sie Deutsch ?

Eteläisessä Belgiassa, Charleroin kaupungin ulkolaitamilla sijaitsee nuoren naisen toteutunut haave omasta bisneksestä - vaikkakin vielä pienestä sellaisesta. Boelens Showjumping on esteratsastaja Eveline Boelensin kymmenpaikkainen talli, tarkoituksenaan majoittaa ja treenata nuoria, lupaavia estehevosia. Hevosmarkkinoilta, lähinnä tuttujen hevosmaailman kontaktien markkinoilta, hankitaan potentiaalisia nuoria hevosia ja poneja, koulutetaan ja treenataan ne kilpailukuntoon ja myydään eteenpäin kilparatsastajille. Nuorten kanssa käydään myös totuttelemassa kilpailuihin, jotta uudelle omistajalle saapuessaan ne ovat valmiina starttaamaan varsinaisen uransa.
     Boelens ottaa treenattavakseen myös muiden omistamia nuoria hevosia, jotka palautuvat sovitun koulutusjakson päätyttyä takaisin omistajalleen, valmiina kilpailemaan. Koulutusjaksoon on mahdollista sisällyttää kaikenlaista, esimerkiksi hevosen käyttäminen pienissä kilpailuissa. Sopimukset räätälöidään aina tapauskohtaisesti, joten meillä ei ole valmiina minkäänlaisia koulutuspaketteja.
     Tarinapainotteinen Boelens antaa omistajalleen mahdollisuuden myös tarinoida sydämensä kyllyydestä. Tallin arkea pääsee seuraamaan tallipäiväkirjasta, ja hevoskohtaisia tarinoita voi lukea hevosten omista päiväkirjoista.

Eveline Boelens

VRL-11523   /   infinitebirdie@gmail.com

yhteistyössä kanssamme Cresthill Welsh Cobs
viimeisin päivitys 30. heinäkuuta 2019

Boelens Showjumping is a sim-game stable and nothing is related to real life. The rest of the site is available only on Finnish.