Tervetuloa Challinoriin

Omistajan puolesta talli hiljaiselolla määrittelemättömän ajan IRL-kiireiden vuoksi. Tallin sähköpostia ei lueta, kiirreellisissä asioissa yhteydenotot Keskustan chattiin tai infinitebirdie[at]gmail.com.

Vielä 1990-luvun lopulla pieni idyllinen kahden talon lokaatio Belgian kaupungissa nimeltä Mons tunnettiin pienenä hienostomotellina. Huoneiden määrä oli yhdellä kädellä laskettavissa, mutta jokainen neliö huokui arvokkuutta ja vanhaa designia - kullattuja ovenkahvoja, mahonkiset portaat, kalliit kattokruunut. Motellin omistajapariskunnan menehdyttyä perijät eivät halunneet jatkaa bisnestä, ja talot jäivät tyhjilleen melkein kahdeksi vuosikymmeneksi.
     Kierrettyään paljon kisakenttiä vanhempiensa omistamien nuorten kilpahevosten kanssa, vastanainut Aimee Challinor halusi vihdoinkin aloittaa oman polkunsa rakentamisen. Aimee tapasi miehensä, ranskalaisen Jordanin, hevoshuutokaupassa joitakin vuosia sitten, ja kuka tahansa sivustakatsoja pystyi kertomaan, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Pariskunnan haave rakentaa oma talli, omistaa muutama oma estehirmu ja luoda ihanteellinen ympäristö treenaamiselle alkoi ensikertaa olla totta, kun kaksikko käveli käsikädessä myytävän motellin tiluksilla. "Tästähän voisi tulla ihan hieno pienellä remontilla - ostetaan vielä nuo viereiset pellot, niin miljöötä on jo enemmän kuin tarpeeksi", totesi Aimee, ja kaupat tehtiin muutama päivä myöhemmin.
     Majatalo muuttui loppusyksystä 2018 talliksi, joka kulkee virallisesti nimellä Étables Challinor. Ovensa talli avasi yleisölle tammikuussa 2019, ja on siitä asti tarjonnut tallipaikkoja ja valmennuspalveluita kilpaileville ratsukoille. Henkilökuntaa on kasattu ajatuksella, ja tallin esittelystä ja ympäristöstä on yritetty tehdä mahdollisimman ideaalinen myös tarinaharrastukselle. Lisää ja yksityiskohtaisempaa infoa tallin toiminnasta saa sivuja selaamalla.

Aimee & Jordan Challinor

etableschallinor@gmail.com

Foorumi    ⎟    Tallipäiväkirja    ⎟    Valmennuskalenteri
Päivitetty viimeksi: 07.02.2019
Uusin asukas: Sjöbackas Caravela
Meneillään oleva tapahtuma: Maastoretki 17.02.2019

Yhteistyössä kanssamme ????.
Tykkäsitkö ?
Äänestä meitä Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallilistalla !


Varusteet sponsoroi ????.