L'Estany

¡Bienvenido a España!


yhteistyössä Winterbourne Court
suosittelemme:
Romilly
Olivassa sijaitsee pieni linna, castillito, joka on rakennettu todennäköisimmin joskus keskiajan tienoilla. Linna on rakennettu rinteen kylkeen, joka metsineen tuo alueelle hieman suojaa. Aina 1990-luvulle asti valkoinen linnake oli asuttu, jolloin se hylättiin yli 20 vuodeksi. Vuonna 2015 linna tiluksineen päätyi nuoren naisenalun käsiin perintönä joltain kaukaiselta sukulaiselta, kenestä hän ei ollut koskaan ennen kuullutkaan. Omat häät olivat kuitenkin enää vain viikon päässä, joten linna sai hetken vielä odottaa.
     Huhtikuun alussa 2018 El Castillo de L'Estany valmistui vihdoinkin asumiskelpoiseksi. Kolmen vuoden urakan jälkeen pihassa seisoi myös moderni talli, kaksi kenttää sekä tarhoja ja laitumia. Unelma pienestä estetallista oli vihdoinkin toteutunut. Nyt olisi mahdollisuus kilpailla GP-tason esteradoilla huippuhevosilla sekä koittaa onneaan myös kasvatuksen parissa.
     L'Estany on pienehkö talli Itä-Espanjan rannikolla, jossa asustaa huipputason estepuoliverisiä. Jokainen hevosistamme pääsee näyttämään kykyjään kilparadoilla ja myöhemmin olemaan osana pientä kasvatustoimintaa. Yhtenä kasvatusrotunamme on harvinainen, mutta elegantti ja vahva espanjalainen puoliverinen (SW), joka on kyvykäs urheiluhevonen lajiin kuin lajiin. Lokakuussa 2018 laajensimme rotukirjoamme hieman, ja osaksi kasvatustoimintaa tuli zangersheidet ja Irish Sport Horset.

- leah
VRL-11523, infinitebirdie[at]gmail.com

hyödyllisiä käännöksiä:
entrada = etusivu   /   caballos = hevoset   /   crianza = kasvatus   /   sementales = orit   /   yeguas = tammat   /   concurso hípico = esteratsastus/hevoskilpailu