El Castillo de L'Estany


¡Bienvenido a España!

Olivassa sijaitsee pieni linna, castillito, joka on rakennettu todennäköisimmin joskus keskiajan tienoilla. Linna on rakennettu rinteen kylkeen, joka metsineen tuo alueelle hieman suojaa. Aina 1990-luvulle asti valkoinen linnake oli asuttu, jolloin se hylättiin yli 20 vuodeksi. Vuonna 2015 linna tiluksineen päätyi nuoren naisenalun käsiin perintönä joltain kaukaiselta sukulaiselta, kenestä hän ei ollut koskaan ennen kuullutkaan. Omat häät olivat kuitenkin enää vain viikon päässä, joten linna sai hetken vielä odottaa.
     Huhtikuun alussa 2018 El Castillo de L'Estany valmistui vihdoinkin asumiskelpoiseksi. Kolmen vuoden urakan jälkeen pihassa seisoi myös 15-paikkainen moderni talli, kaksi kenttää sekä tarhoja ja laitumia. Unelma pienestä estetallista oli vihdoinkin toteutunut. Nyt olisi mahdollisuus kilpailla GP-tason esteradoilla huippuhevosilla sekä koittaa onneaan kasvatuksessa - nimittäin espanjalaisen puoliverisen kasvatuksessa.
     L'Estany on pienehkö talli Itä-Espanjan rannikolla, jossa asustaa huipputason estepuoliverisiä. Jokainen hevosistamme pääsee näyttämään kykyjään kilparadoilla ja myöhemmin olemaan osana pientä kasvatustoimintaa. Kasvatusrotunamme on harvinainen, mutta elegantti ja vahva espanjalainen puoliverinen (SW), joka on kyvykäs urheiluhevonen lajiin kuin lajiin.

leah VRL-11523
infinitebirdie@gmail.com

♥︎ Yhteistyössä Stratocaster

Navigointi suomeksi: alku (entrada) - orit (sementales) - tammat (yeguas) - kasvatus (crianza)