fairmoor estates

Ponikasvatus

Fairmoorin kasvatus pohjautuu omiin, uusiin linjoihin, sekä edeltäjien Fairburnin ja Moorgaten sukulinjoihin. Kahden tallin yhdistyttyä 2021 syksyllä, kasvatus suuntautui enemmän welshponeihin. Tarkemmin pääpaino on welsh cobeissa ja part bredeissä. Rinnalla syntyy myös muita ponirotuja, jotka ovat jatketta Fairburnin nimen alla aloitetuille linjoille.

Nykyään welsh-kasvattimme voit tunnistaa kasvattiliitteestä Rhos nimen edessä, ja muut ponikasvatit liitteestä Fairmoor. Moorgaten alla ehti syntyä yhteensä 29 rekisteröityä kasvattia sektioista D ja A, ja niitä pääset tarkastelemaan täältä. Fairburn-liitteen alla ehti syntyä 19 rekisteröityä kasvattia, jotka löytyvät täältä.

Myyntiehdot ja kasvattien rekisteröinti

REKISTERÖINTI
kasvattajanimi Rhos / Fairmoor
kasvattaja FM9205
syntymämaa Iso-Britannia
  1. Sivut on ilmoitettava kahden viikon kuluessa ostosta Keskustan foorumilla yksityisiviestillä tai sähköpostitse, ei mahdolliseen ostotopikiin.
  2. Kasvatti on rekisteröitävä Virtuaaliseen Ratsastajainliittoon mahdollisimman nopeasti sen jälkeen kun sivut on lähetetty ja kasvattaja on hyväksynyt ne.
  3. Kasvateille ei ole ennaltamääriteltyjä vaatimuksia, mutta lupaa ostotarjouksessa vain sen verran, mitä aiot kasvatin kanssa ainakin tehdä.
  4. Jos kasvatista halutaan luopua, on sitä ensisijaisesti tarjottava takaisin kasvattajalle.
  5. Sivujen muutoksesta on ilmoitettava aina. Muistosivuja ei tarvitse erikseen ilmoittaa, kunhan ne päivitetään VRL:n profiiliin. Jos uutta osoitetta ei ilmoiteta, kasvattajalla on oikeus ottaa kasvatti takaisin, mikäli sen sivut eivät toimi.

Kasvatit vuodelta 2022

syntynyt rotu & skp nimi isä emä
17.02.2022 WPB-o. Fairmoor Cad Bane Penlan Teyrnas Ddu Lakeshard Enfys Nest
01.03.2022 conn-t. Fairmoor Chiffona Berryard Callahan Brunnby Chiffon Ruff
20.03.2022 WPB-t. Fairmoor Felucia Broken Echo Lakeshard Enfys Nest

Kasvatit vuodelta 2021

syntynyt rotu & skp nimi isä emä
06.10.2021 wD-o. Rhos Medrawd Crafnant Morien Moorgate Mwal Mara
25.12.2021 wD-t. Rhos Lledrith Cynfarch Aelrhiw Ffawydd Llinos
27.12.2021 wD-t. Rhos Aelfena Cynfarch Aelrhiw Marllach Philomena
30.12.2021 wD-o. Rhos Efydd Rhys M Cadogan Eifion Rhys Moorgate Efydd Pinc