Breeding programme

Cour de Lion on kasvattanut vuoesta 2017 asti holsteininhevosia kouluratsastukseen, tavoitteenaan tasokas urheiluhevonen. Holstein on edelleen kasvatuksemme päärotu yhdessä selle françaisen kanssa vuodesta 2020 alkaen tallien yhdistyessä, vaikka vuosien varrella on muutkin saksalaiset kantakirjat olleet esillä - erityisesti oldenburg Visconti-orilinjassa. Kasvatukselliset tavoitteemme yltävät pidemmälle tulevaisuuteen ja linjojen luontiin, minkä takia kasvatus on hitaan puoleista ja kausittaista. Saksalaisten kantakirjojen puolella päälinjamme polveutuvat palkituista tuontioreistamme, holsteinorista Gin&Sin ja hollantilaisorista Boston Deluxe, sekä yksipolvisista oldenburgista Viscontista ja westafalenista Chopinista.
     Kasvatteja myydään harvoin varsoina kasvattimyynneissä, ja silloinkin muutama varsa kerrallaan. Vanhempia varsojamme onkin myyty eteenpäin suurimmaksi osaksi vasta aikuisiällä. Meiltä on lähtenyt maailmalle varsoja melkein enemmän tilausvarsoina kuin myyntivarsoina, muun muassa Chacon ja Cvartzine. Lähtivät kasvattimme maailmalle mitä reittiä tahansa tai vaikka jäävätkin kotiin, jokainen saa nimeensä liitteen d'Lion tai des Îles.

For the buyer

Rekisteröinti: kasvattajaliitteeksi d'Lion tai des Îles, syntymämaaksi Ranska ja kasvattajaksi COUR6159

Kun varsa myydään eteenpäin, on uudella omistajalla kaksi viikkoa aikaa ilmoittaa varsan sivut sähköpostitse tai Keskustaan yksityisviestillä. Mahdollisen myyntitopikin viestiketjuun linkitettyjä sivuja ei lueta ilmoitetuiksi sivuiksi. Kasvattajaksi on merkittävä Cour de Lion linkitettynä etusivulle, ellei toisin mainita, ja varsa on rekisteröitävä Virtuaalisen Ratsastajainliiton hevosrekisteriin. Kasvatin syntymäaikaa ja sukupuolta ei saa vaihtaa, jos ne ovat jo ennaltamäärättyjä. Jos tulevaisuudessa tulee aika luopua kasvatista, tarjoa sitä ensin takaisin meille - päätös tehdään tapauskohtaisesti: joko omistajalle annetaan lupa myydä kasvatti eteenpäin, otamme sen takaisin itsellemme tai myymme sen itse eteenpäin. Myyntiehtojen rikkominen oikeuttaa kasvattajan ottamaan kasvatin takaisin jättämällä takaisinotosta ilmoituksen sähköpostitse. Jos kasvatin sivut katoavat, on kasvattajalla oikeus ottaa kasvatti takaisin tai myydä se muualle sähköposti-ilmoituksella, ellei toimivia sivuja saada tietoon kysyttäessä. Kasvatin sivujen osoitteen muuttuessa siitä on ilmoitettava kasvattajalle.

Naming of the foals

Holsteinit
Orivarsat nimetään isän ensimmäisen alkukirjaimen mukaan.
Tammavarsat nimetään vuosittain vaihtuvan kirjaimen mukaan:
05/20: I - 06/20: J - 07/20: K - 08/20: L - 09/20: M - 10/20: N
Selle Français ei noudata meillä mitään nimeämissääntöä. Varsat pyritään nimeämään yleensä isän tai emän mukaan ilman kirjaimiin sitoutumista.
Muut saksalaiset kantakirjat nimetään noudattaen niiden omia nimeämissääntöjä.

Homebreds of 2020

Aikaisemmat kasvatit alkaen vuodesta 2017 löytyy VRL:n listoilta: saksalaiset kantakirjat / maakohtaiset kantakirjat

Saksalaiset kantakirjat

holst tamma Empresserié d'Lion s. 03.01.2020 isä Kleehof Camargo emä Quartzenperle
holst tamma Émeraude d'Lion s. 05.01.2020 isä Boston Garnet d'Lion emä Priya d'Lion
old tamma Eslmoreite d'Lion s. 09.03.2020 isä Paradox CTN emä Evadne von Lark liisinki
holst ori Conradi d'Lion s. 29.03.2020 isä Ishtar Chopin emä Fantora vd Halor
holst ori Gin Peridot d'Lion s. 07.04.2020 isä Gin Zircon d'Lion emä Priya d'Lion
holst ori Domenyi d'Lion s. 03.07.2020 isä Dominico emä Quartzenperle
trak tamma Rozanica d'Lion s. 08.07.2020 isä Athtar Shariqan aB emä Chelmsford Ruthie

Selle Français & muut maakohtaiset kantakirjat

sf tamma Inky des Îles s. 04.02.2020 isä Burlyhill Colorink emä Fantora vd Halor
sf ori Phenocryst des Îles s. 03.03.2020 isä Granite du Milly emä Chrysalis d'Lion
sf tamma Bethory des Îles s. 01.04.2020 isä Brokeback Goldengeist emä Bettany des Îles
sf tamma Marble des Îles s. 05.04.2020 isä Granite du Milly emä Kiwisoul des îles