Our team

tallialueen pohjapiirros

Tallin nimellisenä johtajana toimii varsinaisen omistajan sisarenpoika, 24-vuotias ranskalainen Adrien Hardi. Komea nuorimies on myös yksi tallin kilparatsastajista, joka on suurin piirtein ominut itselleen sekä Sinkun että Bostonin. Ratsastajana mies on hyvin rauhallinen ja kylmäpäinen, ja osaa laittaa riehakkaammankin hevosen kuriin - siksi vastoin tahtoaan Adrien löytää itsensä päivittäin varmaan yhteensä viiden hevosen selästä.
     Adrienin arkea on piristämässä hänen hyvä ystävänsä, 25-vuotias englantilainen Jimmy Ayers. Ranskassa kengittäjäksi opiskellut (tosin miehen valmistuminen on hyvin kyseenalaista) britti keikkuu myös usein hevosten selässä, mutta jättää kilpailemisen muille.
Jotta nuoren tallipäällikön pää ei räjähtäisi hoidettavien asioiden paljoudesta, on omistaja antanut jalostuspuolen kokonaan espanjalaisen tätinsä, Marta Gebaran, hoitoon. Martan aviomies, Oscar, toimii tallin valmentajana, ja yrittää opettaa Jimmylle kengityksestä sen, mitä laiska opiskelija ei ikinä koulussa oppinut. Marta on selvästi koko hommaa kasassa pitävä voima, sillä Oscar on huumorintajuinen mies, joka yllyttää nuoremmat miehet milloin mihinkin hommaan. Oscar on kuitenkin aivan korvaamaton: mies on varmasti salaa edellisessä elämässään ollut businessmies, sillä hän saa aina puhuttua kaikille hankittaville halvemmat hinnat ja kalasteltua markkinoiden parhaat hevoset meille. Ratsuttajana, hevosten kilpailuttajana sekä satunnaisesti myös muiden valmentajana toimii 28-vuotias Esme Durand. Nainen on hyvin järjestelmällinen ja tarkka siitä, missä hevosten tavarat milloinkin ovat ja kuinka siistiä tallissa on. Esmen hoidettavaksi onkin huolellisuutensa ansiosta annettu mm. hevosten ruokinta ja kaikki mahdolliset aikatauluttamiset.
     Ranskalaisen kanssa ratsuttajana ja kilparatsastajana toimii saksalainen 26-vuotias Heidi Schulz. Pirteälle ja eloisalle nuorelle naiselle jää tallihommista aina tarhojen ja karsinoiden siivoaminen: Heidi ahkerasti komentaakin Adrienia ja Jimmyä tarttumaan talikonvarteen ja kantamaan kortensa kekoon tallialueen siisteydessä.

henkilöiden kuvat © Klosterhof Medingen