Valkia Masters

Valkia Masters on Cup-tyyppinen kilpailu, joka kilpaillaan Valkisalon ratsastuskeskuksessa ratsastusseura Team Valkiat järjestämänä. Masters-sarja saapuu ensimmäistä kertaa vuonna 2021 ! Kilpailussa on kolme osakilpailua: Spring, Summer ja Autumn. Jokaisessa osakilpailussa valitaan osakilpailun Champion, ja halukkaat voivat kerätä ranking-pisteitä osakilpailuiden läpi. Autumn-osakilpailussa käydään ranking-pisteistä finaaliluokka, jossa ratkaistaan koko kilpailusarjan voittaja, Valkia Champion. Kilpailusarjassa kilpaillaan sekä koulu- että esteratsastuksessa, ja ranking-pisteitä kerääntyy tuloksien perusteella. Sarjassa valitaan myös Valkia Amateur Champion, jonka luokat ovat suunnattu ratsastuskouluopiskelijoille sekä niille, jotka eivät kilpaile aktiivisesti.

Kilpailusarjassa halutaan kannustaa kilpailevia ratsukoita kehittymään ja nostamaan tasoaan. Champion-sarjan osakilpailuluokat nostavat tämän mentaliteetin perusteella tasoaan joka osakilpailussa. Finaaliluokkina toimii Autumn-osakilpailun Champion-luokat. Näistä kerätään viimeiset rankingpisteet, joista lasketaan koko kilpailusarjan voittajat. Osakilpailukohtaiset Championit (mm. Spring Champion) ovat Champion-sarjan luokkien voittajat. Amateur Champion ratkaistaan Autumn-osakilpailussa. Voidakseen olla mikä tahansa finaalissa ratkaistava Champion, tulee osallistua kaikkiin osakilpailuihin. Luokkiin saa osallistua, vaikka ei halua kilpailla Champion-sarjassa !

Valkia Masters 2021 sarjakilpailuvoittajat ja palkitut

Valkia Champion Kouluratsastus 2021 Valkia Champion Esteratsastus 2021

Kalle Sarén & SchweringoldAnamaria Antongiorgi & Corradina SWAValkia Amateur Champion Kouluratsastus 2021 Valkia Amateur Champion Esteratsastus 2021

Sandy Zuckerberg & BAFF Get Shocked PRKL

Säde Aavaluoto & Kaihon Ratkiriemu

Osakilpailut ja luokat

RANKING LISTA

= Champion -sarjan luokka / = Amateur Champion -sarjan luokka / * = luokassa uusinta, jossa jälkimmäinen korkeus uusintaradan korkeus

Valkia Spring Valkia Summer Valkia Autumn
Osallistujat ja tulokset
TOUKOKUU 22.-23.5.
luokka 1: 80cm
luokka 2: 80 / 90cm *
luokka 3: 100cm
luokka 4: 120cm
luokka 5: 110 / 115cm *
luokka 6: 110cm
luokka 7: vaativa A
luokka 8: helppo B
luokka 9: helppo A
luokka 10: vaativa B
Osallistujat ja tulokset
HEINÄKUU 17.-18.7.
luokka 1: 90cm
luokka 2: 80 / 90cm *
luokka 3: 100cm
luokka 4: 120cm
luokka 5: 110 / 120cm *
luokka 6: 130cm
luokka 7: PSG
luokka 8: helppo A
luokka 9: vaativa B
luokka 10: vaativa A
Osallistujat ja tulokset
SYYSKUU 11.-12.9.
luokka 1: 100cm
luokka 2: 90 / 100cm *
luokka 3: 110cm
luokka 4: 130cm
luokka 5: 120 / 130cm *
luokka 6: 140cm
luokka 7: Intermediate I
luokka 8: helppo A
luokka 9: vaativa A
luokka 10: Prix St. Georges

Osallistuminen

Osallistuminen tapahtuu jokaiseen osakilpailuun erikseen. HUOM ! Jos et halua kilpailla Champion tai Amateur Champion sarjassa kaikissa osakilpailuissa, mainitse siitä osallistumisessa. Ilman mainintaa osallistujat lisätään automaattisesti jokaisen sarjan osakilpailun oikeaan luokkaan. Muistathan tarkistaa tasot jokaisesta osakilpailusta, jotta hevosesi taso riittää ! Esteratsastus kilpaillaan lauantaisin ja kouluratsastus sunnuntaisin.

!!! Cup-luokat: Osallistuminen Cup-sarjoihin on päättynyt Spring-osakilpailun yhteydessä. Cup-merkittyihin luokkiin saa edelleen osallistua, mutta ratsukkoa ei enää oteta mukaan sarjaan. Spring-osakilpailussa Cup-luokkiin osallistuneet siirretään automaattisesti seuraavan osakilpailun Cup-sarjan luokkaan, ellei osallistumisessa ole maininnut, ettei halua osallistua muihin sarjan luokkiin.

Osallistumisrajoitukset

> Yksi IRL-henkilö voi osallistua max. 6 ratsukolla Champion-sarjaan
> Yksi URL-hahmo voi osallistua max. 2 hevosella Champion-sarjaan
> Normaaliin luokkaan max. 4 hevosta per IRL-henkilö
> Hevonen saa osallistua max. 2 eri luokkaan
> Hahmojen on oltava vähintään 16-vuotiaita osallistuakseen Champion-sarjoihin ja luokkiin

Osallistumismuoto

Osallistuminen sähköpostiin infinitebirdie@gmail.com otsikolla Valkia Masters vuodenaika (jossa vuodenajaksi Spring, Summer tai Autumn riippuen siitä, mihin osakilpailuun osallistut) muodossa:
Luokka [rv]
Ratsastaja - Hevosen Nimi

Osallistumisen aikarajat

Spring VIP 20.05. klo 23:59
Summer VIP 15.07. klo 23:59
Autumn VIP 09.09. klo 23:59

Rankingpisteet ja miten ne toimii

RANKING LISTA

Rankingpisteitä kerätään osakilpailuiden -merkityistä luokista. Kouluratsastuksessa rankingpisteet muodostuvat saaduista prosenteista, viiden prosentin välein: 100% on 20 pistettä, 95% on 19 pistettä, ... 70% on 14 pistettä lisää loppupistemäärään ja niin edelleen. Pisteiden laskemiseksi prosentit pyöristetään viiden tarkkuudella (esimerkiksi 96% on 19 pistettä). Esteratsastuksessa pisteitä saa sijoituksen mukaan 0,5 pisteen välein. Jos osallistujia on luokassa 30, ensimmäinen sija saa 15 pistettä ja 30. sija 0,5 pistettä.

Rankingpisteisiin voi vaikuttaa tuotoksilla. Tuotokset voivat olla tekstejä tai piirroksia. Tuotosten tulee olla lähetettyinä viimeistään 12.9. klo 23:59. Tuotokset tulee liittää tähän topikkiin, piirrokset kuvana ja tekstit tekstinä. Vain kyseiseen ketjuun julkaistut tuotokset huomioidaan ! Tuotokset pitää olla nähtävissä / luettavissa suoraan topikista, toisin sanoen linkkiä tuotokseen ei hyväksytä. Tuotoksesta voi saada pisteitä 0,5-2p välillä, ja niiden tulee liittyä tähän tapahtumaan. Tuotoksen ei tarvitse liittyä kilpailupaikalla tapahtuvaan asiaan, mutta tuotoksesta tulee ilmetä, mihin tapahtumaan se liittyy (esim. treenit osakilpailua varten, valmistautuminen kilpailuun).