Team Valkiat

Ratsastusseura Team Valkiat #342

Team Valkiat on Valkisalossa sijaitseva virtuaalinen ratsastusseura. Seuran niin sanottuna kotitallina toimii Nolvin Yksityistalli, ja seura omistaa kaupungin kanssa puoliksi ratsastuskeskuksen Nolvin Yksityistallin lähellä. Itse ratsastuskeskuksesta saa tietoa yllä olevasta linkistä.
     Team Valkiat on tarinahevosteluun kiinnostuneille suunnattu seura, jotka asuvat Valkisalossa tai lähialueilla. Seura pyrkii järjestämään satunnaisesti kilpailuja ja valmennuksia sekä jäsenille muita tapahtumia. Seuran jäsenet saavat esimerkiksi vuokrata ratsastuskeskuksen kenttää alennettuun hintaan sekä käyttää ilmaiseksi Nolvin Yksityistallin maneesia. Maneesin lainaamisesta tulee sopia Mikael ja Tiina Nolvin kanssa. Jäsenille pyritään hankkimaan jäsenetuja yhteistyökumppaneillemme, sekä pysyvästi jäsenillä on halvemmat osallistumismaksut seuran järjestämiin kilpailuihin ja muihin tapahtumiin.

terveisin,
Kaisa Ranki, puheenjohtaja
Tiina Nolvi, jäsensihteeri
VRL-11523, infinitebirdie@gmail.com

Jäsenyys ja jäsenedut

Jäseneksi liittyminen on helppoa. Liity mukaan Virtuaalisen Ratsastajainliiton sivuilla, ja laita vielä viestiä joko sähköpostiin tai Keskustaan yksityisviestillä halukkuudestasi liittyä. Jäsenet pyritään hyväksymään parin viikon odotusajalla. Viesti kuitataan, kun jäsenyys on hyväksytty. Kun olet liitossa seuran jäsen, käyttämäsi hahmo tai hahmot lasketaan myös seuran jäseneksi ! Jäsenmaksu maksetaan vuosittain, ja se on ensimmäisen vuoden 30€, siitä eteenpäin 20€ vuodessa.

Jäsenedut tulossa ...

Seuran johtokunta

Puheenjohtaja: Kaisa Ranki, 36v. esteratsastaja ja -valmentaja
Varapuheenjohtaja: Meri Luoma, 33v. hevoshieroja
Sihteeri: Elina Saarioja, 38v. eläinlääkäri
Jäsensihteeri: Tiina Nolvi, 47v. Nolvin Yksityistallin toinen omistaja
Tapahtumavastaava: Kaisa, Tiina ja Mikael
Kilpailuvastaava: Mikael Nolvi, 51v. Nolvin Yksityistallin toinen omistaja sekä entinen kilparatsastaja, nykyinen estevalmentaja